torsdag den 28. maj 2015

INDTRYK- PARIS
Man skulle tro, at Paris' stræder var fyldt med anorektikere, eftersom at dette er byen når det kommer til fashion- men sådan er Paris ikke- Paris er ikke fyldt med anorektikere, og det er ikke små portioner af mad man får her- som jeg ellers havde regnet med. Når det kommer til mad- så er folk helt åndsvagt ophidset over baguetter. Så mindst 10 personer igår komme rendende med en baguetter under armen, ellers kom folk rendende, i færd med at fortære den ellers lange flute. Baguetten er ualmindeligt billig- 70 cent, for at være mere præcis, hvilket jeg finder en smule mærkeligt, eftersom at jeg havde gået og troet, at Paris var pebret. Uanset hvad- så er maden forholdsvis god her. 

Paris' stræder er fyldt med kunst- streetart, faktisk. Ekstremt interessant, mener jeg. Jeg mødte en fyr i færd med at spraymale igår- og jeg fik muligheden for at spraymale en mur. Jeg skrev mit navn, og smuttede så videre, eftersom at vi havde et skarpt mødepunkt ved en metrostation. Det skarpe mødepunkt kunne underviserne så ikke overholde. Over 40 minutters forsinkelse... Så ja, fransk nougat til mig i ventetiden. 
Når det kommer til kunst- så er Paris byen. Picassos mallerier og kreationer fik jeg set mig igår. Picasso er en fantastisk kunstner, så det glædede mig egentlig lidt at være tilstede og opleve museet- dog selvom at min angst var ved at løbe af med mig. Jeg var tilstede- men var et helt andet sted psykisk. Men ja- sådan er dét vel bare.
Udover det- når det kommer til kunst- så er teatre og forestilinger vel også en del af kunstens sjæl- hvilket jeg også fik muligheden for at opleve igår. Jeg var til en forestilling, hvor at der blandt andet blev optrådt med en mannequin, balanceret på en kvindes hoved, mens at kvinden smed alt sit kluns, hvilket resulterede i en kvinde splitravende nøgen på scenen. Alt i alt en meget interessant oplevelse- men dog var det trættende- klokken var et før at jeg nåede tilbage til hotellet. 

Dette var umiddelbart mine oplevelser og indtryk af Paris- i hvertifald for nu.