søndag den 17. januar 2016

UPDATE

Her den anden dag, der havde jeg mig et angstanfald. Et rigtig slemt et af slagsen. Jeg havde koldsved, jeg svedte, rystede, havde vejrtrækningsproblemer, jeg stortudede. Jeg kunne ikke sove den nat. Min psykiske tilstand er ikke så god for tiden. Føler at jeg bare er her, for at være her.

I går var jeg til en 18 års fødselsdag i Horsens. En fødselsdag, som jeg i flere måneder havde set frem til at komme til. Alligevel var jeg virkelig tæt på ikke at tage afsted. Jeg frygtede det helt åndsvagt. Jeg tog dog afsted og jeg følte mig stolt af mig selv- jeg havde en mindre sejr- jeg udeblev ikke fra et social arrangement, som jeg så ofte ellers har en tendens til.

I går snakkede jeg en del med Cornelia, og vi var sammen det meste af tiden, lige fra da hun ankom, til at vi begge gik kolde, og så om morgenen, indtil at min bus gik. Cornelia er et hyggeligt selskab, og vi snakker faktisk rimelig godt sammen- synes jeg i hvert fald. Jeg var glad for at hun var der, jeg ved ikke hvad jeg skulle have gjort uden hende. Sat mig ud på toilettet mutters alene og bælle vodka juice ned, mens at jeg ringede til min bedsteveninde, for at hun skulle holde mig med selskab? - Det er et meget godt bud på, hvordan min aften kunne have foregået, hvis ikke, at Cornelia havde været der. Dog mødte jeg faktisk nogle nye personer, som jeg syntes var interessante. De to nordjyder, bartenderen og drengen, som boede 750 meter væk fra forsamlingshuset, hvor at festen blev holdt- dem snakkede jeg lidt med. Dog ikke så meget igen, da jeg (og Cornelia) gik kold før kl. 22.. Vi havde fået lidt for meget vodka, lidt for meget tequila- og ikke nok at spise. Det har virkeligt også bare kunne mærkes i dag- min mave har det forfærdeligt.