torsdag den 25. februar 2016

FORLADTE FORLYSTELSESPARKER

Jeg har i dag brugt det meste af min eftermiddag på at se videoer om forladte forlystelsesparker. Det lyder ret plat, men det er faktisk noget som jeg finder virkelig fascinerende. Jeg er ikke så god til at sætte ord på hvorfor, men finder det bare ekstremt interessant. Steder der engang var fyldt med så meget glæde, som nu minder om scener fra gyserfilm- jeg finder det skræmmende og klamt, dog fascinerende på samme tid. 


 Stederne som jeg har linket videoer fra er Fun Park Fyn, Sommerland Syd, Speepark (Tyskland),
 Camelot Theme Park (England), Disney World - River Country (USA) Dadipark (Belgien)


Jeg har selv været et af stederne, før at stedet blev forladt og ødelagt. Jeg var for nogle år siden i Sommerland Syd. Jeg mindes ikke så meget derfra bortset fra det dejlige vejr og den glade stemning. Nu er Sommerland Syd desværre forladt, ødelagt, groet til. Der er ikke meget tilbage, af det der engang var en del af mange familiers sommerferie, hvilket jeg finder trist. Mener faktisk at have læst et eller andet sted, at stedet skulle laves om til en mark med juletræer på- men om informationen er korrekt, er jeg ikke sikker på.


Jeg har aldrig været i Fun Park Fyn, men dog har jeg haft en efterskolelærer, som har været med til at producere en kortfilm i den forladte park. Filmen blev faktisk rigtig god, og I kan se den lige her.