fredag den 5. februar 2016

GODE RÅD TIL AT SPARE PENGE

Jeg har en tendens til oftest at finde mig en eller anden måde at kunne få tingene billigst, måske endda gratis. Mine bedste råd til at spare penge får I her, hvor at jeg fortæller om forskellige sider. 


PIXUM.DK

Pixum.dk er bestemt en af mine ynglingssider. Kvaliteten af deres produkter er virkelig god, og så har de også ofte gode tilbud og kampagner kørende. 

Har fundet denne rabatkode; "VALENTIN-2016DK" - det er en rabatkode som giver gratis fragt, så længe man bruger over 150 kr på sin ordre. 

Udover det, så har jeg fået en mail fra Pixum med denne rabatkode; "XZ8XEXNVJX7PY7", som giver 11% på ens ordre over 100 kr- gælder dog kun i februar. 
Så har de også haft denne kampagne længe, og den har jeg også mange gange taget brug af. 
Få 75 billeder gratis HER- betal kun for fragt.  (man kan altid oprette flere brugere med forskellige mails, og så gøre det igen og igen, hvor at man kun betaler for fragt) 

LUXPLUS.DK

Jeg har snart ikke tal på, hvor mange gange jeg har bestilt fra luxplus.dk- jeg elsker simpelthen bare den side. Jeg har ikke været andet end tilfreds med den side. Det eneste der er træls ved siden er, at man skal betale 89 kr pr måned for at være medlem af siden. DOG ER DEN FØRSTE MÅNED GRATIS- og man kan altid afmelde sig siden. Hvis man ikke lige lyster at bruge 89 kr pr måned på medlemskab, så er et godt råd at have flere forskellige email adresser, så at man kan få flere måneders gratis medlemskab- men man skal huske at afmelde sit medlemskab igen. Ellers bliver det dyrt i længden. 

Her er nogle en del billeder fra siden, hvor at I kan få en fornemmelse af, hvor billigt den side faktisk er. 

NETFLIX, VIAPLAY, TV2 PLAY, STREAMINGSTJENESTER GENERELT.


Der er vildt mange streamingtjenester som tilbyder en gratis måneds medlemskab, uden binding. Det vil sige at du kan se alt den serie du har lyst til i en måned, og så derefter afmelde dit medlemskab, for ikke at skulle betale noget. Det er virkelig smart. Noget andet der også er smart, det er hvis serien både er på viaplay og netflix, - ligesom How I Met Your Mother. Hvis man ikke når at se alle sæsonerne på netflix inden den gratis måned er forbi- så kan man bare fortsætte gratis på viaplay. DET er smart.

TOLUNA

Vær heldig og få lov til at få tilsendt et gratis produkt fra Toluna - det er et testprodukt, og derfor skal man senere give en tilbagemelding tilbage. Dog får man gratis ting, og det er vildt lækkert. Jeg har selv modtaget en blush fra L'oreal Paris, som jeg er meget glad for. Udover det, tilbyder Toluna også meningsmålinger, undersøgelser osv, hvor at man kan optjene point, som man så kan bruge på diverse præmier inde på siden. MEMBERS.COM

En side, som jeg faktisk tidligere har fortalt om. Det er gratis at være medlem, og for at blive medlem, så skal man blive inviteret af en, som allerede er medlem i forvejen. Jeg er allerede medlem- og hvis du også gerne vil blive det, så skriv en kommentar med din mail adresse, så sørger jeg for at du også bliver medlem. Det siden som sådan går ud på, det er egentlig bare en masse tilbud. Hver eneste dag kl 12 kommer der nye tilbud på en masse forskellige produkter- også ofte mærkevarer, som Burberry, Micheal Kors osv. 
MIT SIDSTE RÅD 

Mit sidste råd det er, at ALTID at tjekke prisen på en vare et andet sted. Evt på pricerunner.dk og ebay.com. Man kan ofte være heldig, at spare en masse penge på den måde.