fredag den 12. februar 2016

STUDIETUR; WEISSENHAUSER STRAND

Min studietur til Weissenhäuser Strand var alt i alt en god tur. Dog var der en masse drama fra drengenes side, eftersom at en af eleverne var ualmindelig flabet og irriterende- men det gik. Udover det så blomstrede der kærlighed i luften mellem min gode ven- og hende jeg boede sammen med i lejligheden. Det var selvfølgelig godt nok for dem- men jeg begyndte at føle mig lidt udenfor, eftersom at han foretrak at være sammen med hende, frem for mig- rigtig meget endda. Når vi så alle tre var sammen, så var jeg der ligesom bare, kunne ligeså vel have været usynlig. Følte mig overset, så forsøgte at få kontakt med en flok piger- og det gik faktisk rigtig godt. Vi snakkede godt sammen, og hyggede os. Så et eller andet sted kom der vel noget godt ud af det.


I Weissenhäuser Strand var der rigtig mange ting man kunne opleve, og her er lidt billeder fra mine oplevelser derhenne; 

Der var vildt mange ting man kunne opleve derhenne- såsom klatrelegeland, klatrevæg, spejllabyrint, mini zoo, kæmpe badeland, bowling, legeland og en masse andet sjovt. I mini zoo faldt jeg pladask for en øgle. Han var simpelthen så sød, og havde jeg måtte- så var han kommet med mig hjem.


Alt i alt var det en god tur, hvor at min klasse blev godt rystet sammen, vi fik et bedre sammenhold, fællesskab, flere kontakter.